Vivo occupies a special place in the Fairview Park community, close to the southeastern edge and visible from a distance, acting as a landmark visible from all modes of transportation. The building design stands as a ‘distant cousin’ to Soul and Connect, providing an architectural expression that helps to unify this diverse community.

A RICHER,
MORE PERSONAL EXPERIENCE.

FAMILY FOLLOWS FUNCTION.

Vivo is designed to connect interior and exterior spaces. Expansive balconies create articulation and allow for entertaining outdoors. In a planimetric pinwheel pattern, the frame is made from concrete pillars and concrete walls located between the suites. The frame provides unified architectural expression for the balconies attached to many of the units in the tower. The same frame wraps entirely around the 4-storey podium where balconies are provided for each of the units. The podium anchors the tower and connects it with the neighbourhood. It's about enriching the experience.